Elikkäs, olen lukion toisella luokalla oleva tyttö. Tykkään eläimistä, etenkin koirista. Minulla on pieni musta sekarotuinen koira, joka on aivan ihana. Tykkään kuunnella musiikkia, etenkin rockia.

Vuosi sitten elämäni oli ihan erilaista kuin nyt. Aloitin silloin uudessa koulussa, pääsin serkkuni kanssa samalle luokalle (en ikinä edes kuvitellut, että olisin samassa koulussa ja samalla luokalla serkkuni kanssa). Tuolloin paras kaverini oli ala-asteelta asti samalla luokalla ollut kaverini, mutta pian serkustani tuli paras kaverini. Huomasin, että en enää pystynyt kertomaan kaverilleni asioista samalla tavalla kuin ennen, olemme silti vieläkin kavereita. Serkkuni yritti 'parittaa' minua ja pikkuserkkuani (joo, kuulostaa oudolta, mutta niin se vain meni), mutta ei onnistunut.

Sitten yhtenä päivänä datailin ja juttelin mesessä kaverini kanssa, kun yhtäkkiä huomasin, että joku oli lisännyt minut ryhmäkeskusteluun. Siellä oli serkkuni, joka on samalla luokalla, ja toinen serkkuni ja hänen poikaystävänsä, sekä serkkuni poikaystävän veli ja kaveri. Lisäsin sitten heidät meseeni ja aloimme jutella lähes joka ilta ryhmäkeskusteluissa. Sen jälkeen elämäni muuttui ihan erilaiseksi.

 ~Pikkumyy