Elikkä siis me kerrotaa asioita omista näkökulmista ja me aateltii et me alotetaa kertomalla meiän kesän 2008 lintsi reissusta.

Kesäkuun 14 päivä heräsin aamulla ajoissa, koska piti syyä hyvin ja et kerkes aikasimpaa junaa. Juna matka kesti semmoset pari tuntii ennen ku päästii Pasilan asemalle. Assal me käytii heses syömäs, koska kummallakii oli jo vähä nälkä ja lintsil ois kuitenkii kalliit sapuskat.

Lähettii sit kävelee lintsille päin. Käytii siin samal sit lidlis ostamas vähä karkkii ja muuta "evästä". Päästii sit lintsille, mut se ei ollu viel virallisesti auki (joku ihmeen nordea -päivä). Käytii sit istuskelemaa kalliolle ja oottelemaa muita neljää.

Puhelin soi ja soittaja kysy et missä me ollaa. Vähän ajan päästä näinkii sit jo sen kuka oli soittanu ja muutkii tyypit. Sit ne tulikii siihe meiän kaa tai no pari niist tais mennä käymää pankkiautomaatil. Mentii sit porukal jonottamaa, et päästäis laitteisii.

Juttelin siin sit ennen ku päästii porteist sisää Ninnin ja M:n kaa kaikenlaist. O kuunteli koko ajan mitä me puhuttii ja A ja I tais puhuu keskenää jotaa. Olin nähny I:n pari kertaa livenä, A:n kerran ja O:ta en kertaakaa (web-kameras ehkä kerran). (Oltii jutellu meses about puolen vuoden ajan.) O oli kyl paljo söpömmän näkönen livenä ku miltä se oli kameras näyttäny.

Mentii sit heti ostaa rannekkeet ku portit aukes. A ja I porhals jossaa eellä ja me loput neljä vaa tultii siel peräs. Hassuu siin oli se et O tuli meiän kaa siel peräs vaik se ei ollu nähny minuu eikä Ninnii kertaakaa aikasemmin.

Eka laite mihin me mentii oli kirnu (ei oo kyl välttämättä mikää mainitsemisen arvonen asia, mut kuitenkii). Ninni ei uskaltanu tulla siihe ni se jäi sit pitää kaikkien laukkui. Siin sit ku jonotettii ni O otti (tai ainakii yritti) ottaa must kuvii. Ja aina kun mentii johonkii laittesee ni O päästi mut ensin ja tuli sit ite seuraavana, paitsi et Ninni kiilas aina O:n ja mun välii. O:sta huomas ihan selvästi et se oli kuses muhun.

Muut kävi sit syömäs ja mie ja Ninni mentii niitten seuraks. Ruuan jälkee mentii pikajunaa. Mie ja Ninni käytii vierekkäin, O kävi meiän taakse ja A pomppi sinne sit kans. O "kiusas" minuu (laitto hupun päähä). Ja vauhdin hidastuessa mie ja Ninni kolautettii päät yhtee ja revettii ihan totaallisesti.

Tää oli päivä jonka jälkee se ei enää ollu tavallinen ja tylsä.

Laitan tähä loppuu viel selvennykseks et A, O ja I on poikia ja M on tyttö.

Toinen näkökulma lintsi reissuu tulee jossaa vaihees, kuhan Ninni saa kirjotettuu sen... :D

-Pikkumyy